scorchys fotopages

By: Hairul Izwan Abu Talaha

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 30-Jun-2008 03:20 Email | Share | | Bookmark
Nuvera di Tasik Cyberjaya

Sebenarnya.. takde plan pun nak ambik pic ni.. saja sesuka pergi Tasik Cyberjaya lepas abis kerja dengan En Abah & Wida... Ingat nak ambik pic sunset jer... pasal 2 minggu lepas sunset kat Cyberjaya sangat best ( time tu la tak bawak kemera), Tapi bila bawak kemera pulak sunset dia kurang menarikk.. So tukar plan.. kiraorang snap snap je la CIk Wida nihh.. hiks.. makin banyak plak pic Cik Wida ni dalam komputer aku...

Hiks meh le layan pic aku yang tak seberapa nihh..



komen yang membina amat la aku hargaii...


Monday, 23-Jun-2008 10:09 Email | Share | | Bookmark
Jembatan Sri Saujana, Putrajaya

Hehe.. saje suka² buat mcm ni.. bosan dok kat opis.. erghh...



Quote:
Ayat curi kat http://www.kiat.net/putra/bridges.html , aku mane reti nak buat ayat² nih ahaks


1st time outing ngan Apis.. berdua jer... kononnye nak pusing satu Putrajaya.. tapi akhirnya pulang awal, pasal perut meragam.. hehe..

takpe lahh lain kali leh sambung kasi khatam belah Putrajaya.. hehe

p/s: Kalau ade sesapa dari Salak Tinggi, Putrajaya atau Bangi.. kalu ade outing.. meh la ajak aku.. aku kesangapan sejak pindah ke Salak Tinggi.. heheh tarak member nak menembakk.. sedeyy...


Wednesday, 18-Jun-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
Penangan Kuasa Air

Gambar yang di snap semasa berada di Berkelah



Mencuri idea dari member² flickr yang lain... hiks seronok betul mencedok idea orang.. maaf ler saya masih belajar lagi..

Sedikit koleksi melompat di Berkelah









Dan last sekali... Gambar syok sendiri



p/s: ini bukan gambar sempena kenaikan harga minyak ye


Tuesday, 10-Jun-2008 07:56 Email | Share | | Bookmark
Padi baru nak menguning

 
Pic masa balik kampung minggu lepas.. layan sawah yang baru nak menguning..







Lagi sebulan lagi padi mesti menguning ke-emasan.. hik nak balik kampung lagi la time tuu..

p/s: entry ni sempena kenaikan harga beras Malaysia.. lallalalalla


Monday, 9-Jun-2008 10:16 Email | Share | | Bookmark
Pantai kat Parit 8 Sg Leman

Takde keja gi dok tepi pantai time tengah hari.. adehh panas giler



[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net